ΨΗΦΙΔΩΤΟ - Agios Polikarpos

Search
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΨΗΦΙΔΩΤΟ

Για τρίτη συνεχή χρονιά συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία το εργαστήριο ψηφιδωτού του Συλλόγου μας, υπό την καθοδήγηση της Ευαγγελίας Αγιομυργιαννάκη.

Η τέχνη του ψηφιδωτού είναι μια τέχνη που έρχεται από την αρχαιότητα. Στις μέρες μας, χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά όπως μάρμαρα, σμάλτα, τεχνογρανίτες, βότσαλα και άλλα φυσικά υλικά, προσπαθούμε να εκφραστούμε δημιουργικά. Μέσα από την ομάδα του εργαστηρίου μας, οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ψηφοθετήσουν έργα διακοσμητικά ή χρηστικά, όπως πίνακες ζωγραφικής, τραπέζια ρολόγια κ.α.


Συμμετέχοντας κάποιος στο εργαστήριο, μπορεί να ενταχθεί σε μια νέα συλλογικότητα που δημιουργεί, χαίρεται από αυτά που φτιάχνει και τελικά αποφορτίζεται από τα άγχη της καθημερινότητας.


Καθένας που επιθυμεί να γνωρίσει την διαδικασία λειτουργίας του εργαστηρίου ή τον τρόπο ψηφοθέτησης, μπορεί να επισκεφθεί και να ξεναγηθεί στο χώρο μας, τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται στο παρακάτω πρόγραμμα λειτουργίας.

Τα μαθήματα συνεχίζονται από Σεπτέμβριο στο εργαστήριο της οδού Ούλωφ Πάλμε, με το πρόγραμμα λειτουργίας να παραμένει το ίδιο με πέρυσι (αναρτημένο στο FB).


Πληροφορίες για συμμετοχές στο τηλ. 6972004704, κα Ευαγγελία Αγιομυργιαννάκη.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΖΟΝ 2017-2018


Δείγματα έργων εδώ

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού