ΚΟΨΙΜΟ ΠΡΩΤΟΧ ΠΙΤΑΣ 2019 - Agios Polikarpos

Search
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΟΨΙΜΟ ΠΡΩΤΟΧ ΠΙΤΑΣ 2019

Η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Μικρασιατών Κρήτης "ο Άγιος Πολύκαρπος" έγινε στο Κέντρο "Αριάδνη" στις 20 Ιανουαρίου 2019 με ιδιαίτερη επιτυχία. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικές και τραγούδια από τις αλησμόνητες πατρίδες από τους Μανόλη Παπαδάκη (φωνή, κρουστά), Στέλιο Κασαπάκη (ούτι, φωνή), Μιχάλη Χανιωτάκη (κανονάκι, φωνή) και Θέμη Πολυζωάκη (βιολί).
Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Σοφία Λημνιου. Μαζί με το φλούρι κέδρισε και το διπλό δώρο που το συνόδευε: Ένα βιβλίο και ένα κόσμημα από τον "Κωνσταντίνο", το γνωστό κοσμηματοπωλείο στην οδό Αργυράκη, στο κέντρο του Ηρακλείου.
Τους φίλους που παραβρέθηκαν χαιρέτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Δημόπουλος, μεταξύ των οποίων και το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Πασπάτη, τους Αντιδημάρχους Στέλα Αρχοντάκη - Καλογεράκη, Γιώργο Καραντινό, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη, και τον Πατήρ Γεώργιο Λαδουκάκη της ενορίας Αγίου Δημητρίου Κατσαμπά

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Στέφανο Ραπάνη για τις φωτογραφίες και στον Γιάννη Λουλουδάκη και το προσωπικό του κέντρου "Αριάδνη" για την φιλοξενία τους".

Πηγή: http://www.voltarakia.gr/pigame-ki-itan-oraia/item/4133-2019-01-28-10-44-29


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού